Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Από την Ασφάλεια της Δράμας στην Ε.Ο. Δράμας-Καβάλας συνελήφθη 32-χρονος Πακιστανός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και του νόμου περί ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.


Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 1.130 πακέτα τσιγάρων και πάνω από 2 κιλά λαθραίου καπνού.

-Στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνελήφθη 32χρονος Πακιστανός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, καθώς και την οικία του, στη Δράμα, εντόπισαν συνολικά :

1.130 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί

43 νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 2.150 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί

-Κατασχέθηκαν συνολικά 2.097 πακέτα τσιγάρων, 2.150 γραμμάρια καπνού, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 32χρονου, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, 505 κενές νάιλον συσκευασίες και 14 αναπτήρες.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στο αρμόδιο Εισαγγελέα Δράμας ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: