Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη μία (1) 44-χρονη Αλβανίδα στην Καβάλα για επτά (7) κλοπές σε Σούπερ Μάρκετ – αναζητείται η 57-χρονη συνεργός της.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, επτά (7) κλοπές από σούπερ μάρκετ στην Καβάλα, που διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα 30-5-2016 έως 7-7-2016.

-Συνελήφθη προχθές (7-7-2016) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 44χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη μία 57χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, κατηγορούμενη για το ίδιο αδίκημα.

-Συγκεκριμένα, οι δύο (2) δράστιδες την 7-7-2016 το πρωί, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ, στην Καβάλα και αφαίρεσαν διάφορα καλλυντικά και απορρυπαντικά. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον διευθυντή του καταστήματος και ακολούθως, ειδοποιηθέντες αστυνομικοί συνέλαβαν την 44χρονη, ενώ η 57χρονη κατάφερε να διαφύγει.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι, το ίδιο πρωί εισήλθαν σε ακόμη ένα (1) σούπερ μάρκετ στην Καβάλα, όπου αφαίρεσαν διαφορά προϊόντα, καθώς επίσης ότι, κατά το χρονικό διάστημα 30-5-2016 έως 27-6-2016, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, διέπραξαν άλλες πέντε (5) κλοπές από σούπερ μάρκετ της Καβάλας.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δράστιδων, βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα προϊόντα από τις κλοπές που διαπράχθηκαν την 7-7-2016, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, καθώς επίσης οκτώ (8) φιάλες αλκοολούχων ποτών, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστιδες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: