Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη 35χρονη για κλοπές ειδών ρουχισμού από τρία (3) καταστήματα στην πόλη της Καβάλας.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) κλοπές από καταστήματα στην Καβάλα, που διαπράχθηκαν την 1 και 23-7-2016.

-Συνελήφθη χθες (23-7-2016) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 35χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

-Συγκεκριμένα, η δράστιδα την 23-7-2016 το μεσημέρι, εισήλθε σε κατάστημα, στην Καβάλα, όπου προσποιούμενη την πελάτισσα, αφαίρεσε διάφορα είδη ρουχισμού. Η πράξη της έγινε αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ακολούθως συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η 35χρονη, την ίδια ημέρα καθώς και την 1-7-2016, ενεργώντας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα και από ένα (1) ακόμη στην Καβάλα, διάφορα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ .

-Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα προϊόντα από τις κλοπές που διαπράχθηκαν την 23-7-2016, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

-Σημειώνεται ότι η 35χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτη, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

-Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: