Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη 29-χρονος στην Καβάλα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος.


Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 2 φυτά κάνναβης και 1 κυνηγετικό όπλο.

-Συνελήφθη χθες (19-7-2016) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

-Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμη 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του καθώς και την κατοχή του εντόπισαν και κατέσχεσαν:

2 φυτά κάνναβης, ύψους 70 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αποτελούμενο από ανεμιστήρα, λαμπτήρα φωτισμού, θερμόμετρο και χρονοδιακόπτη

1 κυνηγετικό όπλο, με κομμένες κάννες και κοντάκι

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω όπλο είχε αφαιρεθεί το 1999 από οικία σε χωριό της Καβάλας, καθώς επίσης ότι ο 29χρονος το προμηθεύτηκε από τον 37χρονο.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: