Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

6.328 προσλήψεις ανέργων σε 34 δήμους με μισθό έως 495€ .


Έτοιμη η νέα προκήρυξη κοινωφελούς εργασίας – Ηλεκτρονικές αιτήσεις μέσω Ο.Α.Ε.Δ.

-Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να προκηρυχθεί από το υπουργείο Εργασίας η δεύτερη φάση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, που αφορά 6.328 νέες θέσεις για ανέργους σε 34 δήμους.

-Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα είναι οκτάμηνης διάρκειας, οι αιτήσεις θα γίνουν μέσω του ΟΑΕΔ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, ενώ οι απολαβές των εργαζομένων θα ανέρχονται μηνιαίως στα 431,75 ευρώ καθαρά (για όσους είναι έως 25 ετών), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ. 

-Οι θέσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

-Στο μεταξύ, αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία αιτήσεων στην προκήρυξη των 3.737 θέσεων κοινωφελούς εργασίας σε 17 δήμους.  

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 

Επιδότηση έως 100% από τρεις νέες δράσεις ΕΣΠΑ 

-Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να προκηρυχθεί ο δεύτερος κύκλος τριών δημοφιλών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, που δέχτηκαν κατά την πρώτη περίοδό τους χιλιάδες αιτήσεις υποψήφιων επενδυτών. Πρόκειται για τη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές», τη «Νεοφυή Επιχειρηματικότητα» και την «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης». Οι τρεις δράσεις θα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 106,5 εκατ. ευρώ και θα ενισχύουν με ποσοστό από 50% έως και 100% τα επενδυτικά σχέδια των υποψηφίων που θα επιλεγούν. 

ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ

330 συμβάσεις σε Εφορείες Αρχαιοτήτων

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EPSO

Υπάλληλοι υποδοχής και τεχνικοί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΣΒΒΕ

Κατάρτιση και πρακτική για 1.400 νέους
http://www.ethnos.gr/ergasia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: