Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Αιτήσεις για 1.050 προσλήψεις σε δήμους, ΕΛ.ΑΣ., ΟΠΕΚΕΠΕ.


Έως το τέλος Αυγούστου θα «τρέξουν» οι Προθεσμίες για Εποχιακούς και Συμβασιούχους.

-Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την εβδομάδα δεκάδες διαγωνισμοί πρόσληψης εποχικού προσωπικού σε διάφορους φορείς του Δημοσίου.

-Αιτήσεις δέχεται το Πανεπιστήμιο Πατρών για την πρόσληψη 103 διδασκόντων, ενώ με 27 καθηγητές μουσικής θα ενισχυθεί το Ωδείο Θεσσαλονίκης.

-Πενήντα γεωπόνους, δασολόγους και μηχανικούς θα προσλάβει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, 14 εποχικούς η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και 16 η Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Αιτήσεις δέχονται μέχρι τις αρχές Αυγούστου δήμοι, Εφορείες Αρχαιοτήτων και δημόσιοι οργανισμοί.

-Στο τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να προκηρυχθούν οι πρώτες 700 θέσεις σε 254 Κέντρα Κοινότητας σε όλη την Ελλάδα, με διαδικασίες ΑΣΕΠ και χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.

-Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν κοινωνικούς επιστήμονες, επισκέπτες υγείας και νοσηλευτές, πτυχιούχους οικονομικής κατεύθυνσης, διαμεσολαβητές και διοικητικούς υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.  

-Σεπτέμβριο τα πρώτα προγράμματα του Leader Αλιείας

Επιδότηση 336 εκατ. σε αλιείς και κατοίκους νησιών

-Επιχορήγηση σε ποσοστό έως και 65% σε αλιείς και κατοίκους νησιωτικών και παράκτιων περιοχών προσφέρουν τα προγράμματα Leader Αλιείας, συνολικού ύψους 336,3 εκατ. ευρώ.

-Τα προγράμματα επιδοτούν αλιευτικές αλλά και εναλλακτικές επαγγελματικές δραστηριότητες εποχικής απασχόλησης (όπως ο τουρισμός) για όσους θέλουν να συμπληρώσουν τα εισοδήματά τους ή να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα.

-Τα πρώτα προγράμματα θα ξεκινήσουν να προκηρύσσονται τον Σεπτέμβριο.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

-94 θέσεις στους Γιατρούς του Κόσμου

ΕΡΕΥΝΑ
-Απρόθυμοι οι νέοι να δουλέψουν στη ναυτιλία

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
-500 διοικητικοί και τεχνικοί σε 14 αεροδρόμια


http://www.ethnos.gr/ergasia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: