Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Συλλήψεις στους νομούς Καβάλας και Δράμας για κατοχή ναρκωτικών.


-Συνελήφθησαν χθες (12-7-2016), στους νομούς Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 43, 31, 24 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 32 γραμμαρίων.

-Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.

-Στην τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ, σε άλλο χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου, συνέλαβαν τον 24χρονο διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Στην τέταρτη περίπτωση, το ίδιο βράδυ, σε χωριό της Δράμας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης, συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης Δράμας και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανίου Καβάλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: