Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Δύο γυναίκες 50 & 39 ετών και ένας άνδρας 44 ετών είναι οι δράστες που με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το πορτοφόλι 57-χρονου σε χωριό της Ελευθερούπολης-Καβάλας, που περιείχε 600 Ευρώ.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή πορτοφολιού με τη μέθοδο της απασχόλησης, που διαπράχθηκε, την 15-4-2016 το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας.

-Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 50, 39 (γυναίκες) και 44 (άντρας) ετών, για κλοπή.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το μεσημέρι της 15-4-2016, οι δράστες εισήλθαν στην επιχείρηση 57χρονου ημεδαπού, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αφαιρέσουν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

-Σημειώνεται ότι και οι 3 δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα, ενώ ο 44χρονος και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: