Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη 36-χρονος σε χωριό της Καβάλας για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών


Κατασχέθηκαν 134,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

-Συνελήφθη σήμερα (13-7-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον 36χρονο, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία του, τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 90,9 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

-Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία του 36χρονου, στις Σέρρες, ακόμη τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 44 γραμμαρίων.

-Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης εισήγαγε τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, από τη Βουλγαρία στη χώρα μας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και η ηλεκτρονική ζυγαριά.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: