Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Δελτίο Τύπου του Δήμου Δοξάτου για Διανομή Ειδών ΤΕΒΑ-ΚΕΑ


ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ (ΤΕΒΑ/FEAD)

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ   “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ”

                                      ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

-Από τηνΤρίτη 27 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 1η διανομή ειδών του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» σε όλη την Κοινωνική Σύμπραξη “Αλληλεγγύη στην ΠΕ Δράμας” και αφορά τους δικαιούχους του ΚΕΑ οι οποίοι έχουν τροποποιήσει την αίτηση τους για παροχή ειδών ΤΕΒΑ έως και 31-05-2017.

-Οι λίστες των ωφελούμενων του προγράμματος έχουν οριστεί εκ νέου, με την Δ23/ΟΙΚ.17108/875/2017 – ΦΕΚ 1474/Β/28-4-2017 Υπουργική Απόφαση “Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων ένταξης ωφελούμενων Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

         Στον Δήμο ΔΟΞΑΤΟΥ η διανομή θα ξεκινήσει την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής:  Κρέας μοσχάρι, κρέας χοιρινό, φασόλια, φακές, πελτές ντομάτας, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σαμπουάν, οδοντόκρεμα, χαρτί υγείας.

         Οι ωφελούμενοι του Δήμου Δοξάτου θα ενημερωθούν με SMS και τηλεφώνημα (όσοι δεν έχουν κινητό τηλέφωνο) για την ακριβή ημέρα και ώρα παραλαβής τους από το Δημαρχείο του Δήμου στο  ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ. Παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν λάβει.

-Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους, την αίτηση και την ταυτότητα τους.

         -Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας  με την αίτηση και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο)  απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: