Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Συνελήφθησαν 7 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Ροδόπης, Ξάνθης και Δράμας.


Κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και λαθραία πακέτα τσιγάρων.

-Συνελήφθησαν χθες και σήμερα, στους νομούς Ροδόπης, Ξάνθης και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Ξάνθης και Δράμας, επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας, 48, 47, 42, 35, 34, 28 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα κατά περίπτωση.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Κομοτηνή , συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ο 42χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν 139 ναρκωτικά δισκία και 44 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

-Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Ξάνθη, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του, μεταξύ άλλων, 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 24,7 γραμμαρίων, 1 συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, μία 1 συσκευασία με άγνωστη ουσία, βάρους 4,8 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 1.085 ευρώ.

-Στη τρίτη περίπτωση, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο 48χρονος, διότι κατείχε 18 ναρκωτικά δισκία.

-Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας ο 34χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

-Στην πέμπτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Στην έκτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολή Εγκλήματος συνέλαβαν τον 18χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 4,5 ναρκωτικά δισκία.

-Στην έβδομη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Κατασχέθηκαν όλες οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, τα λαθραία τσιγάρα και το χρηματικό ποσό.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: