Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Συνελήφθη σε χωριό του Έβρου 45-χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος μπάρ η οποία προήγαγε σε πορνεία 27-χρονη Βουλγάρα που εργαζόταν εκεί ως σερβιτόρα.


-Συνελήφθησαν χθες (24-6-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό του Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, μία 45χρονη ημεδαπή και μία 27χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία, παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και υγειονομικές παραβάσεις που αφορούν τα καταστήματα, κατά περίπτωση.

-Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν οι δύο δράστιδες, καθόσον διαπιστώθηκε ότι η 45χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος (μπαρ), προήγαγε στην πορνεία, σε διαμορφωμένο χώρο στο εσωτερικό του καταστήματος και έναντι αμοιβής, την 27χρονη, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα σε αυτό.

-Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν ακόμη δύο 22χρονες, υπήκοοι Βουλγαρίας, οι οποίες επίσης εργαζόταν ως σερβιτόρες στο κατάστημα, χωρίς όμως να κατέχουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά υγείας και άδειες εργασίας.

-Από την κατοχή της 45χρονης κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 106 μάρκες.

-Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: