Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκε χθές (11-6-2017) στην Δράμα η 5-η Ανάβαση Κορυλόβου - Νικητής ο Yuliyan Teliyski


-Το ξημέρωμα της Κυριακής βρήκε τους πάντες όπως ακριβώς προέβλεψε η μετεωρολογική υπηρεσία, ισχυρή βροχόπτωση με μηδενικές πιθανότητες ηλιοφάνειας. Άγιο είχαν όμως όλοι καθώς η βροχή σταμάτησε και η ειδική άρχισε να στεγνώνει σημαντικά δίνοντας ανάσες ελπίδας στους οργανωτές για έναν όμορφο χωρίς απρόβλεπτα αγώνα.

-Έτσι η εξέλιξη ήταν ομαλή χωρίς προβλήματα με εξαίρεση δύο «παραφωνίες», η πρώτη ήταν η ημίωρη περίπου διακοπή του αγώνα στο πρώτο σκέλος λόγω της ευτυχώς αναίμακτης εξόδου στην Κ3 του Βούλγαρου Alexander Iordanov Dimitrov με Citroen Saxo VTS και η δεύτερη η απαγόρευση να χρησιμοποιήσουν οι θεατές το αυτοκίνητο στην «κοπάνα» που οδηγεί στην Κ9, την φουρκέτα όπου βρίσκεται ο σταυρός και μαζεύει πλήθος κόσμου.

-Στο αγωνιστικό κομμάτι ταχύτερος όλων αναδείχθηκε ο περσινός κυπελλούχος Κώστας Λαζαρίδης με Mitsubishi Lancer Evo VIII κάνοντας τον απόλυτο χρόνο, παραχώρησε όμως την νίκη στον Yuliyan Teliyski με Mitsubishi Lancer Evo IX ο οποίος έκανε την διαφορά στο πρώτο και γλιστερό σκέλος του αγώνα. Την τρίτη θέση στο βάθρο κατέκτησε ο Δημήτρης Κατσαρός με Mitsubishi Lancer Evo IX. Τις θέσεις 4 και 5 στην FST μοιράστηκαν οι Σγουρής Μπαλάσης με Toyota Corolla και Κώστας Δαμαλάκης με Renault Megane.




-Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση μέσα από τον φακό του Δημήτρη Σωτηρέλη… πραγματοποιήθηκε Ερασιτεχνική λήψη βίντεο και φωτογραφίας με mirrorless camera Samsung NX2000. Χρησιμοποιήθηκαν οι εξής φακοί: 16-50mm pz samsung lensSigma macro - zoom 28-70mm lens
Canon FD Prime 50mm lens














































Δεν υπάρχουν σχόλια: