Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ειδική πριμοδότηση μέχρι 14.000 ευρώ για μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις.


-Τη δυνατότητα να διεκδικούν ισότιμα τη συμμετοχή τους στα Σχέδια Βελτίωσης, δίνουν στους κατόχους αροτραίων καλλιεργειών οι τελευταίες προσαρμογές στα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης που φιλοξενούνται στο έντυπο «Αγροτικά Προγράμματα» που κυκλοφορεί το Σάββατο 17 Ιουνίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda.
-Μάλιστα, παρουσιάζονται για πρώτη φορά τα νέα κριτήρια αξιολόγησης των Σχεδίων Βελτίωσης αλλά και της 2ης προκήρυξης των Βιολογικών, όπου εντάσσονται νέες καλλιέργειες, μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται ρόδια, ακτινίδια, σύκα, καπνός, φρούτα του δάσους, κηπευτικά αβοκάντο και ακρόδρυα.
-Το ειδικό αυτό έντυπο περιέχονται επιπλέον οι αλλαγές στο Μέτρο Απονιτροποίησης, όπως και οι πίνακες στο Μέτρο Δάσωσης με την απώλεια εισοδήματος ανά ομάδα καλλιέργειας που «ξεριζώνει» ο δικαιούχος για να βάλει δέντρα, βάσει του οποίου θα υπολογίζεται το ετήσιο πριμ. Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα δράση που εγκρίθηκε για τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους, όπως και το Μέτρο στήριξης μέχρι 24.000 ευρώ για μικροεπιχειρήσεις σε αγροτικούς οικισμούς.

-Όλες οι τροποποιήσεις στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, σε ειδικό ένθετο που κυκλοφορεί το Σάββατο 17 Ιουνίου με την εφημερίδα Agrenda.

Κοντονής Γιώργος|  16/06/2017 - 07:08 μμ

Πηγή΅http://www.agronews.gr/business/programmata/arthro/157296/eidiki-primodotisi-mehri-14000-euro-gia-mikres-georgikes-ekmetalleuseis-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: