Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Συνελήφθησαν στην Ξάνθη ένας 36-χρονος και ένας 26-χρονος για κλοπή από επιχείρηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.


-Συνελήφθησαν σήμερα (30-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση, κατά περίπτωση.

-Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δράστες διέρρηξαν επιχείρηση, στην πόλη της Ξάνθης, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από πολίτη.

-Μετά από σχετική καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, οι ειδοποιηθέντες αστυνομικοί, προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο, συλλαμβάνοντας τους δύο δράστες, στο εσωτερικό της επιχείρησης.

-Κατά τη σύλληψη τους, ο 26χρονος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε ένα ψαλίδι, το οποίο είχαν αφαιρέσει από τους χώρους της επιχείρησης.

-Στην κατοχή τους βρέθηκε επίσης ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ενώ στο χώρο της επιχείρησης, εντοπίσθηκαν ένα πλαστικό πιστόλι και ένα ψαλίδι, τα οποία είχαν αποκρύψει οι δράστες, πριν ακινητοποιηθούν από τους αστυνομικούς.

-Σημειώνεται ότι σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε μια καταδικαστική απόφαση για κλοπή.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: