Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στην Καβάλα, τη Δράμα και την Κομοτηνή.


-Συνελήφθησαν χθες (2-6-2017) στην Καβάλα, τη Δράμα και την Κομοτηνή, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Δράμας και Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 57, 40 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Καβάλα , αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του εντόπισαν τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 10,3 γραμμαρίων.

-Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ο 57χρονος, διότι, εντοπίστηκε να κατέχει στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

-Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι κατείχε ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό καθώς και 2 ναρκωτικά δισκία.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας, Δράμας και Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: