Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Συνελήφθησαν 6 άτομα για κατοχή ναρκωτικών, στους νομούς Έβρου, Ξάνθης και Καβάλας.


-Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (7 και 8-6-2017), στους νομούς Έβρου, Ξάνθης και Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης και Καβάλας, έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας 62, 40, 39, 39, 37 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 62χρονο, διότι κατείχε 22 ναρκωτικά δισκία.

-Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,4 γραμμαρίων.

-Στην τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι κατείχε στην οικία του, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 10,8 γραμμαρίων.

-Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Καβάλα, συνελήφθη από παραπάνω αστυνομικούς ο ένας 39χρονος, διότι εντοπίστηκε να κατέχει ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη.

-Στην πέμπτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε έτερο χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, στην έκτη περίπτωση, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Καβάλα, συνελήφθη ο έτερος 39χρονος, διότι προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες κάνναβη και ναρκωτικών δισκίων.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης και Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: