Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Στην Καβάλα 43-χρονος Βούλγαρος επιχείρησε να πουλήσει ναρκωτικά σε Αστυνομικό και συνελήφθη.


Κατασχέθηκαν πάνω από 5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

-Συνελήφθη χθες (14-6-2017) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 43χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για πώληση ναρκωτικών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη δύο δράστες, υπηκόους Βουλγαρίας.

-Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ο 43χρονος, διότι επιχείρησε να πουλήσει σε αστυνομικό, που εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, 5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε αποκρύψει σε σκάφος στον λιμένα Καβάλας.

-Στο εσωτερικό του σκάφους, καθώς και στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είκοσι μία (21) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5.110,1 γραμμαρίων.

-Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του σκάφους, επίσης υπήκοος Βουλγαρίας, μαζί με έναν 48χρονο ομοεθνή του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις (4) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 125,9 γραμμαρίων, ενώ οι δύο δράστες δεν εντοπίσθηκαν και αναζητούνται.

-Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω σκάφος.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: