Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Ξήλωσαν παλιά γέφυρα του ΟΣΕ στη περιοχή Παρανεστίου-Δράμας για να αφαιρέσουν μεταλλικά αντικείμενα, δύο (2) ημεδαποί οι οποίοι και συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας.


-Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη 1-7-2014 στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Δράμας και του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 48 και 38 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή σιδηροδρομικού υλικού και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

-Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, εντόπισαν, στην Εθνική Οδό Παρανεστίου – Δράμας, τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό πέντε (5) μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, είχαν αφαιρέσει, λίγη ώρα νωρίτερα, από παλαιά γέφυρα του ΟΣΕ.     

-Κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ, καθώς και το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας. 


http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: