Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο από το Δορίσκο Έβρου.


Συγκεκριμένα, η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί την 19.12.2013, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, από συγγενικό του πρόσωπο.

Συνελήφθη ως δράστης της ανθρωποκτονίας ένας 39χρονος ημεδαπός, μετά από Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από την Ανακρίτρια Αλεξανδρούπολης.

-Εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνες και εμπεριστατωμένες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, ανθρωποκτονία 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την 08.12.2013 από το Δορίσκο Έβρου.

-Συνελήφθη για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή, την (07.07.2014) το απόγευμα, στην ίδια περιοχή (Δορίσκο Έβρου), ένας 39χρονος ημεδαπός, με βάση Ένταλμα που εκδόθηκε από την Ανακρίτρια Αλεξανδρούπολης.

-Πιο αναλυτικά, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του 52χρονου από συγγενικό του πρόσωπο την 19.12.2013, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ενώ είχε αναφερθεί ότι ο 52χρονος αγνοείτο από την 08.12.2013.

-Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί με επιμονή και μεθοδικότητα, καθώς και από τη συνδυαστική - διεξοδική ανάλυση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων, που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 39χρονου ημεδαπού στην υπόθεση.

-Ειδικότερα όπως προέκυψε, ο 52χρονος τη συγκεκριμένη ημέρα (08.12.2013), μετέβη στο σπίτι του 39χρονου, στο Δορίσκο Έβρου, για την είσπραξη χρηματικού ποσού από παλαιότερη μεταξύ τους αγοροπωλησία οχήματος, χωρίς έκτοτε να δώσει σημεία ζωής.

-Από τις συστηματικές έρευνες που διεξήχθησαν, μεταξύ άλλων, είχε εντοπιστεί έξω από την οικία του 39χρονου το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του εξαφανισθέντος.

-Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, υπεβλήθη στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, από τις οποίες εκδόθηκε σχετικό Ένταλμα Σύλληψης σε βάρος του 39χρονου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Στο πλαίσιο εκτέλεσης αυτού του εντάλματος άμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο ως δράστη της ανθρωποκτονίας.

-Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων, καθώς και κλοπές.

-Ο 39χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

-Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: