Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω διαδικτύου στην Καβάλα.


Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ο δράστης έπεισε έναν 21χρονο ημεδαπό, μέσω αγγελίας που είχε αναρτήσει σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, να καταθέσει χρηματικό ποσό σε τραπεζικό του λογαριασμό, για υποτιθέμενη αγορά μοτοσικλέτας.

-Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, απάτη που διαπράχθηκε, μέσω διαδικτύου, σε βάρος 21χρονου ημεδαπού.

-Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας άγνωστος δράστης, συνεργός του 47χρονου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

-Αναλυτικότερα, ο 21χρονος, εντόπισε αγγελία που είχε αναρτηθεί σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με πώληση δίκυκλης μοτοσικλέτας και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 47χρονο υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του δικύκλου και τον άγνωστο συνεργό του, ο οποίος του συστήθηκε ως υπάλληλος του Κ.Ε.Π. και τον διαβεβαίωσε ότι θα αναλάμβανε την μεταβίβαση της μοτοσικλέτας.

-Ακολούθως, ο 21χρονος κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό που του υπέδειξε ο 47χρονος, το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει την υποτιθέμενη αγορά της δίκυκλης μοτοσικλέτας.

-Σημειώνεται ότι ο 47χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα .

-Οι δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: