Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

To ψηφιακό σήμα από 5 Σεπτεμβρίου στη Δράμα – Στάδια ψηφιακής μετάβασης.


-Έρχεται η επίγεια ψηφιακή στην Ανατολική Μακεδονία. Οπως, όλα δείχνουν στις 5 Σεπτεμβρίου, θα γίνει η ψηφιακή μετάβαση και στην περιοχή της Δράμας ,μιας και σήμερα δημοσιεύτηκε η σχετική νέα ΚΥΑ για την  μετάβαση,στην Εφημερίδα της Κυβέρνησής. Η τροποποιητική απόφαση που επισημοποιεί τις ημερομηνίες για τις επόμενες τέσσερις φάσεις της επίγειας ψηφιακής μετάβασης και των αναλογικών switch off.
-Η απόφαση, που υπογράφεται από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχαήλ Παπαδόπουλο και την Υφυπουργό στην Κυβέρνηση, Σοφία Βούλτεψη, τροποποιεί την ημερομηνία ψηφιακής μετάβασης στην Αττική (allotment 20 και 21) για την 1η Αυγούστου, πράγμα που είχε γίνει γνωστό από το διαφημιστικό σποτάκι της Digea που προβάλλεται από την προηγούμενη εβδομάδα.
-Επίσης μεταφέρεται από την 1η Αυγούστου, η ημερομηνία ψηφιακής μετάβασης στον Έβρο, Πλάκα, Θάσο, Παγγαίο και Λέσβο (allotments 1, 2, 3, 4 και 33) για την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου. Η ψηφιακή μετάβαση της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, Λάρισας, Βόλου, Λαμίας και Καρπενησίου (allotments 5, 6, 12, 14, 15 και 16) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου και τέλος η ψηφιακή μετάβαση στον Αίνο (allotment 17) θα γίνει την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014.
-Δεν υπάρχει αναφορά στην απόφαση για μεταβολές της ημερομηνίας για τα επόμενα στάδια της ψηφιακής μετάβασης.

-Δείτε την σχετική ΚΥΑ


http://www.dramini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: