Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.


-Υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, με την εμπλοκή ενός 39χρονου ημεδαπού, εξιχνίασε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

-Ο δράστης συνελήφθη χθες (22-7-2014) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας Κοζάνης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

-Ειδικότερα, από τις αστυνομικές έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι ο δράστης, ο οποίος διέμενε προσωρινά στην Καβάλα, κατέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας.

-Σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι όπου διέμενε, στην Καβάλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, στο εσωτερικό των οποίων εντοπίσθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

-Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με την έκδοση σχετικών αναζητήσεων και ερευνών, εντοπίσθηκε ο 39χρονος στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και συνελήφθη.

-Στην κατοχή του δράστη και στην οικία του στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, κάρτα μνήμης και σκληρός δίσκος

-Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


http://www.astynomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: