Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Σπείρα Σέρβων «ξάφριζε» κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα – Έδρασαν και στην Καβάλα – Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους.


-Στη δημοσιότητα δόθηκαν, ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας, οι φωτογραφίες τριών υπηκόων Σερβίας, που είχαν διαπράξει δεκάδες κλοπές σε κοσμηματοπωλεία όλης της χώρας.

-Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στις 25-06-2014 στους Δελφούς Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών.

-Από την αστυνομική έρευνα, εξιχνιάστηκαν 9 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπών από κοσμηματοπωλεία, σε περιοχές της Χαλκιδικής, της Σπάρτης, της Κορίνθου, της Φλώρινας και των Δελφών Φωκίδας, ενώ ακόμη εξακριβώθηκαν 5 κλοπές σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Ξυλόκαστρο και Καβάλα.

-Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για "συγκρότηση και ένταξη σε δομημένη εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση, αποτελούμενη από τρία ή περισσότερα άτομα, που είχαν ενωθεί επιδιώκοντας τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργηματικών διακεκριμένων κλοπών με την επιδίωξη οικονομικού οφέλους των μελών της, καθώς και για διάπραξη κλοπών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, τελεσμένες και σε απόπειρα, από άτομα που διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια".

-Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, "η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις".

-Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 22650 82222 ή 22650 82220 του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών Φωκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. -Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας. 
   HASIJ TEKIJA του ABAZ και της HASNIJA , γεννημένος στις 06-05-1956 στη Σερβία. 
DISTEFANO JASMINA του MILOS και της JANIA , γεννημένη στις 24-11-1975 στη Σερβία


     DUKIC SUAD του SADIE και της HATIJA , γεννημένος στις 27-01-1963 στη Σερβία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: