Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τριεθνής συμπλοκή με μαχαίρια και πιστόλια τεσσάρων (4) ατόμων στον σταθμό διοδίων Μουσθένης της Εγνατίας Οδού.


Κατασχέθηκαν 1 πιστόλι κρότου – αερίου και 3 μαχαίρια 

-Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (21-7-2014) το μεσημέρι, στον κόμβο Αγίου Σύλλα Καβάλας, της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, τέσσερα (4) άτομα, δύο υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 26 και 30 ετών, μία 26χρονη υπήκοος Γαλλίας και ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης.

-Ειδικότερα, τη Δευτέρα το μεσημέρι, στο σταθμό διοδίων Μουσθένης της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, μετά από διαπληκτισμό, οι τρεις αλλοδαποί δράστες προξένησαν φθορές με τα χέρια και τα πόδια, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 47χρονου, ο οποίος αρχικά κινήθηκε με το όχημά του προς τον 26χρονο και στη συνέχεια επιχείρησε να πλήξει με μαχαίρι τον 30χρονο, χωρίς όμως να τραυματίσει κάποιον από τους δύο. 

-Ακολούθως, ο 26χρονος, απείλησε τον 47χρονο με πιστόλι και ο 47χρονος επιβιβάστηκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή. 

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων υπήρξε άμεση, με αποτέλεσμα να εντοπισθούν και να συλληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι δράστες. 

-Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα οχήματα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

1 πιστόλι κρότου – αερίου 

12 φυσίγγια κρότου – αερίου

3 μαχαίρια, συνολικού μήκους από 17 έως 22 εκατοστά

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. 


http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: