Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Με πολεμική οβίδα επιχείρησαν να ανατινάξουν Α.Τ.Μ. στο Καλαμπάκι!

-Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο Καλαμπάκι και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία όπου είναι τοποθετημένο το Α.Τ.Μ. της  EUROBANK απέναντι από το ΚΑΠΗ Καλαμπακίου.
-Άγνωστοι δράστες που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν δύο (2) άτομα με μάσκες, περί ώρα 03.00΄σήμερα το πρωί, πλησίασαν το Α.Τ.Μ. και αφού έσπασαν την οθόνη του μηχανήματος, τοποθέτησαν μέσα μία οβίδα πολεμική, και επιχείρησαν να την πυροδοτήσουν με σκοπό να ανατινάξουν το μηχάνημα και να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα.
-Ευτυχώς όμως η οβίδα δεν εξερράγη και τα άτομα αυτά τράπηκαν σε φυγή σε άγνωστη κατεύθυνση.
-Στον τόπο έφθασαν Αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες αφού απομόνωσαν την πλατεία τοποθετώντας τις Αστυνομικές κορδέλες προς αποφυγή ατυχήματος, αναμένουν τον ειδικό Πυροτεχνουργό να προσέλθει για να εξουδετερώσει και να παραλάβει την οβίδα η οποία παραμένει μέσα στο μηχάνημα.
-Σύμφωνα με πληροφορίες ευτύχημα ήταν που δεν εξερράγη η οβίδα, διότι με την έκρηξη θα προξενούσε μεγάλες ζημιές στην πλατεία και στα πέριξ καταστήματα και ίσως να κινδύνευε και κάποια ανθρώπινη ζωή.
-Τις έρευνες για την ανακάλυψη των αγνώστων δραστών διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας μαζί με το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου και οι οποίες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: