Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Στο νομό Ξάνθης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (8-7-2020) το πρωί στο νομό Ξάνθης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Τελικά, σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, το όχημα ακινητοποιήθηκε σε χωμάτινη οδό και οι επιβάτες του τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως οι Αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να ακινητοποιήσουν τον οδηγό - διακινητή και τους πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: