Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Συνελήφθη άμεσα ένας άνδρας στις Σέρρες για απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα αλλοδαπής γυναίκας - προέκυψε ότι το τελευταίο δίμηνο διέπραξε 10 διαρρήξεις σε διαμερίσματα και γραφείο στις Σέρρες με λεία να ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

-Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω προχθές (6 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι στις Σέρρες από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας ημεδαπός άνδρας, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας, κλοπής και παράνομης οπλοκατοχής.
-Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας μπήκε παράνομα σε διαμέρισμα στην πόλη των Σερρών και προσπάθησε με τη χρήση βίας να αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από μία αλλοδαπή γυναίκα.
-Η άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί λίγη ώρα αργότερα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και μία μεταλλική σιδερογροθιά, τα οποία και κατασχέθηκαν.
-Από την περαιτέρω έρευνα των Αστυνομικών, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 22 Μαΐου έως και 5 Ιουλίου 2020 διέπραξε 9 διαρρήξεις σε διαμερίσματα και μία σε γραφείο στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσε κινητά τηλέφωνα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρικές συσκευές και χρηματικά ποσά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.
-Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε μία κλεμμένη ηλεκτρική συσκευή, η οποία και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.
-Η έρευνα των Αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
-Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: