Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Μετά από καταδίωξη Ι.Χ.Ε.αυτ/του στην Ε.Ο.Ξάνθης-Δράμας που μετέφερε εννέα (9) λαθρομετανάστες, εξετράπη έξω από την Αδριανή Δράμας και συνελήφθη ο αλλοδαπός διακινητής – τραυματισθέντες επιβαίνοντες μετεφέρθησαν για νοσηλεία στο Γ.Ν.Δράμας.

-Συνελήφθη χθες (13-7-2020) το απόγευμα στο νομό Δράμας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, αλλοδαπός - διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Δράμας οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε δύο περιπολικά οχήματα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
-Λίγο πιο κάτω το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του διαπιστώθηκε ότι προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.
-Από το τροχαίο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας ο διακινητής και οι διακινούμενοιόπου οι δύο από τους διακινούμενους παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.
-Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και χρηματικό ποσό.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας , ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: