Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Στους νομούς Ξάνθης και Έβρου συνελήφθησαν τρείς (3) διακινητές οι οποίοι με Ι.Χ.Ε.αυτ/τα προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δώδεκα (12) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθησαν την 19-7-2020 στους νομούς Ξάνθης και Έβρου, από Αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Ορεστιάδας, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης συνέλαβαν τον έναν ημεδαπό διακινητή διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
-Στη δεύτερη περίπτωση , χθες το απόγευμα στο ύψος του οικισμού Μάνδρας Έβρου, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και χρηματικό ποσό.
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και Διδυμοτείχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: