Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Στο νομό Έβρου συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για απόπειρα παράνομης μεταφοράς έξι (6) λαθρομεταναστών με δύο (2) Ι.Χ.Ε.αυτ/τα, το ένα εκ των οποίων έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα ζεύγος πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
-Συνελήφθησαν χθες (16-7-2020) το μεσημέρι στο νομό Έβρου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.
-Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο ύψος του οικισμού Πέπλου τον ένα δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταβαίνει σε κοντινή περιοχή όπου εντοπίσθηκε και ο δεύτερος δράστης, ο οποίος ανέμενε με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκειμένου να παραλάβουν και να προωθήσουν στην ενδοχώρα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, που βρίσκονταν σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή.
-Σημειώνεται ότι στη θέα των Αστυνομικών ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου επιχείρησε να διαφύγει με το εν λόγω όχημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθόσον το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε εκτός του οδοστρώματος, ενώ ο δράστης κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε στους Αστυνομικούς.
-Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, για το ένα από τα παραπάνω οχήματα είχε δηλωθεί κλοπή την 14-7-2020 σε Αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε είναι πλαστές.
-Επιπλέον οι δύο δράστες στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα ζεύγος πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: