Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Στο νομό Καβάλας συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε. αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (3-7-2020) το απόγευμα, στο νομό Καβάλας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο κόμβο Χρυσούπολης της Εγνατίας Οδού το παραπάνω όχημα προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε.
-Ακολούθως, όλοι οι επιβάτες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να ακινητοποιήσουν τον οδηγό – διακινητή, ο οποίος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη και τους (3) μη νόμιμους μετανάστες που προωθούσε ο δράστης, παράνομα, στην ενδοχώρα.
-Από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το παραπάνω όχημα ανήκουν σε άλλο όχημα, για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή την 1-7-2020 σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
-Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: