Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε κατάστημα (Ιντερνέτ-Καφέ) στη Δράμα για διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.


Κατασχέθηκαν ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία (1) ηλεκτρική συσκευή – διακόπτης και το χρηματικό ποσό των 165 Ευρώ.

-Συνελήφθησαν την Κυριακή (3-5-2015) το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 38χρονος και μια 39χρονη, για παραβάσεις του νόμου περί παιγνίων.

-Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (ίντερνετ – καφέ), όπου εντόπισαν την 39χρονη προσωρινά υπεύθυνη, να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είκοσι τέσσερις (24) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έναν από τους οποίους, επέτρεπε στον 38χρονο την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια».

-Κατασχέθηκαν ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία (1) ηλεκτρική συσκευή – διακόπτης και το χρηματικό ποσό των 165 Ευρώ.

-Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 42χρονος ημεδαπός,  ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται. 

-Σημειώνεται ότι οι δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 39 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. 

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: