Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ξεκίνησε η 24-η Ανθοκομική έκθεση στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας.


-Ξεκίνησε χθές Σαββάτο 23 Μαϊου 2015, η 24-η γιορτή λουλουδιών  που διοργανώνει ο Δήμος Δράμας, η ΔΕΚΠΟΤΑ, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Δράμας και οι ανθοκαλλιεργητές της περιοχής μας, στον Δημοτικό κήπο Δράμας, με τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το πρωϊ στις 09.00΄.

-Η έκθεση, θα διαρκέσει από το Σάββατο έως την Κυριακή 31 του μηνός, λειτουργώντας καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10.30 το βράδυ.

-Σήμερα Κυριακή, στις 7 το απόγευμα ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροποτάμου, θα παρουσιάσει χορούς, ακολούθως την Δευτέρα, στις 8 το βράδυ, η Ένωση Χορευτών Ν. Δράμας «Πυρρίχος», και την Τρίτη 26 του μηνός στις 8 το βράδυ, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν. Αμισού.

-Ακολούθως, την Τετάρτη στις 27 του μηνός, στις 11 το πρωί, τα παιδιά ζωγραφίζουν στον κήπο (επίσκεψη νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών), και στις 7.30 το απόγευμα θα παρουσιάσει χορούς ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Πανόραμα».

-Την Πέμπτη 28 του μηνός, στις 5 το απόγευμα, θα γίνει η παρουσίαση της «Λούνα», ενός σκύλου θεραπείας για άτομα με κινητικά προβλήματα και όχι μόνο από τον Σύλλογο Παραπληγικών Δράμας.

-Τις τελευταίες ημέρες τις έκθεσης, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 8 το βράδυ, θα παρουσιάσουν χορούς αντίστοιχα οι Σύλλογοι, Ποντίων Κ. Νευροκοπίου «Ο Εύξεινος Πόντος», ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιφύτου και ο Ποντιακός Μορφωτικός Σύλλογος «Ακρίτες Πρασινάδας».

http://www.proinos-typos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: