Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς!


Αυτή τη φορά το εισιτήριο γράφει το όνομα της. Η Ελλάδα θα έχει σίγουρα εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη σκοποβολή. Την τρομερή Άννα Κορακάκη από την Δράμα.

-Η 19χρονη σκοποβόλος τα κατάφερε και μετά από μια μεγαλειώδη εμφάνιση τόσο στον αγώνα όσο και στον τελικό στο αεροβόλο πιστόλι του παγκοσμίου κυπέλλου που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 178,9 και μαζί την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας. Πριν καν ολοκληρωθεί ο μεγάλος τελικός η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε πάρει την πολυπόθητη κάρτα για το Ρίο.

-Στον τελικό αγωνίζονταν οκτώ αθλήτριες από τις οποίες οι τρεις θα έπαιρναν την κάρτα-πρόκριση. Δυο αθλήτριες αποχώρησαν και από τις υπόλοιπες 6 οι 3 είχαν ήδη πάρει την πρόκριση από προηγούμενους αγώνες. Έτσι πρώτα ήρθε η πρόκριση και μετά το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο για την 19χρονη αθλήτρια.

-Στο τρίτο σκαλί του βάθρου είχε ανέβει και στο προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο στην Κορέα εκεί όπου η πρόκριση είχε γλιστρήσει από τα χέρια της για μόλις 0,1 βαθμό.

http://sportsfeed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: