Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη σήμερα στους Κήπους του Έβρου, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου ο οποίος μετέφερε και επιχείρησε να εξάγει παράνομα από τη χώρα οπλισμό.


Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 200.000 φυσίγγια και 4 τυφέκια, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες στο εσωτερικό του οχήματός του.

-Συνελήφθη σήμερα (14-2-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.



-Ειδικότερα, ο 40χρονος οδηγώντας ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο, με γερμανικές πινακίδες , μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στο εσωτερικό του τροχόσπιτου, καθώς και στην κατοχή του, μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν :

200.000 φυσίγγια, διαμετρήματος 22 χιλιοστών

4 τυφέκια μάρκας Walther

8 διόπτρες

διάφορα χρηματικά ποσά 

-Επίσης κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: