Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθησαν στις Σέρρες 4 υπάλληλοι καταστήματος και 3 πελάτες – «παίκτες» για παράνομα τυχερά παίγνια («φρουτάκια»).


Κατασχέθηκαν συνολικά 41 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό.

αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, που έγινε χθες (12-02-2016) τα ξημερώματα σε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στις Σέρρες, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 4 υπάλληλοι του καταστήματος, καθώς και 3 θαμώνες – «παίκτες», για παράνομα τυχερά παίγνια.

-Πρόκειται για 6 ημεδαπούς ηλικίας 27 έως 69 ετών και μία 33χρονη υπήκοο Μολδαβίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί Παιγνίων, Εράνων κ αι Λαχειοφόρων Αγορών.

-Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ο 39χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος , να λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά 39 ηλεκτρονικούς υπολογιστές , στους οποίους εμφανίζονταν τυχερά παίγνια («φρουτάκια») , τα οποία διεξάγονταν με ειδικό παράνομο λογισμικό και σε 3 απ’ αυτούς συμμετείχ αν ισάριθμοι πελάτες – «παίκτες», ποντάροντας διάφορα χρηματικά ποσά.

-Επιπλέον , όπως προέκυψε από την έρευνα, 27χρονη υπάλληλος διαχειρίζονταν τον κεντρικό υπολογιστή ( server ), όπου προσέθετε και εξαργύρωνε τις μονάδες στα τυχερά παιχνίδια , ενώ οι άλλες δύο υπάλληλοι (30χρονη και 33χρονη) παραλάμβαναν τα χρηματικά ποσά από τους παίκτες.

-Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν συνολικά 41 ηλεκτρονικοί υπολογιστές ( εκ των οποίων οι 2 « server » ) , καθώς και το χρηματικό ποσό των 460 ευρώ προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων παιγνίων.

-Ο 60χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου .

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: