Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν στη Δράμα τρείς (3) Βούλγαροι για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.


Οι δράστες πραγματοποίησαν 2 συναλλαγές με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ σε καταστήματα της Δράμας.

Κατασχέθηκαν 8 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

-Συνελήφθησαν χθες (1-11-2015) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

-Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι τρεις δράστες μετέβησαν σε τρία καταστήματα στη Δράμα, όπου πραγματοποίησαν συναλλαγές σε δύο από αυτά, χρησιμοποιώντας παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, ενώ στο τρίτο κατάστημα η πράξη τους έγινε αντιληπτή και αποχώρησαν.

-Μετά από σχετικές καταγγελίες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν άμεσα τους δράστες και να τους συλλάβουν.

-Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και 102 λέβα.

-Κατασχέθηκαν επίσης δύο (2) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τις συναλλαγές και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τους.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: