Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Διαμαρτυρία εκπροσώπου θυμάτων πολέμου του Καλαμπακίου σχετικά με την αυριανή κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρωικώς πεσόντων στην πλατεία Καλαμπακίου.


-Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την έγγραφη διαμαρτυρία του εκπροσώπου θυμάτων πολέμου κ.Αβραάμ Σεραφειμίδη που απεστάλη στην σελίδα μας από την Anastasia Serafeimidou:

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ .....?

Ο Δήμος Δοξάτου τιμά την επέτειο της 25ης Μαρτίου με σημαιοστολισμούς, φωταγωγήσεις των Δημόσιων κτιρίων, με πανηγυρικούς λόγους, με επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των πεσόντων,  ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών και τέλος με κατάθεση στεφάνων.

Όμως ο πρόεδρος Δ.Δ. Καλαμπακίου Βέτος και ο αντιδήμαρχος Ιωάννου ζήτησαν από τους εκπροσώπους των θυμάτων πολέμου να πληρώσουν οι ίδιοι το στεφάνι που θα καταθέσουν στο μνημείο των ηρωικών πεσόντων, την ημέρα της επετείου της 25ης Μαρτίου, λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Βέτε και Ιωάννου, η μνήμη των ηρώων γονιών μας κοστίζει πολύ παραπάνω!!!

Οι ήρωες γονείς μας, πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδος από τους κατακτητές, έχυσαν το αίμα τους, τιμήθηκαν με παράσημα ανδρείας, άφησαν την τελευταία τους πνοή στο πεδίο της μάχης αφήνοντας πίσω χήρες γυναίκες και ορφανά παιδιά, για να μπορείς  ΕΣΥ Βέτε και Ιωάννου να ζεις ελεύθερα, να μεγαλώνεις τα παιδιά σου, να πολιτεύεσαι, να παραβρίσκεσαι στις επετείους και να καταθέτεις στεφάνι που το πληρώνουν οι πολίτες Καλαμπακίου.

Σας ρωτώ....στις επετείους ποιοί τιμούνται;;;

Οι ήρωες νεκροί ή οι πολιτικοί ζωντανοί;;;;

Κόστος στεφανιού: 30€ ( που αδυνατεί ο Δήμος να πληρώσει )

Κόστος ήρωα: Ανεκτίμητη Αξία

Κόστος προέδρου Δ.Δ. Καλαμπακίου - Βέτος: ;;;;;;;

Κόστος αντιδημάρχου - Ιωάννου: ;;;;;;;



Εκπρόσωπος θυμάτων πολέμου



Αβραάμ Σεραφειμίδης



Καλαμπάκι 24\03\2016


Δεν υπάρχουν σχόλια: