Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Συνελήφθησαν στο Κατάφυτο και Ξηροπόταμο-Δράμας δύο άτομα 45 & 32 ετών, κατηγορούμενοι για διάθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.


Κατασχέθηκαν 401,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ποσότητα ηρωίνης και σπόροι κάνναβης.

-Συνελήφθησαν χθες (15-3-2016) το μεσημέρι σε χωριά της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 45 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

-Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (2) δράστες, διότι εντόπισαν στις οικίες τους ποσότητες ναρκωτικών ενώ όπως προέκυψε, την 14-3-2016, το απόγευμα, ο 45χρονος προμήθευσε τον 32χρονο με μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

-Αναλυτικότερα, στην οικία του 32χρονου στο Κατάφυτο Δράμας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

3 πλαστικά δοχεία και 1 μεταλλικό κυτίο με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 398 γραμμαρίων

1 συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης

1 μεταλλικό δοχείο με σπόρους κάνναβης, συνολικού βάρους 246,4 γραμμαρίων

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 45χρονου, στον Ξηροπόταμο Δράμας, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 3,9 γραμμαρίων.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: