Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Εντοπίστηκε κατάστημα Ιντερνέτ-καφέ στις Σέρρες που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια».


Συνελήφθησαν 2 υπάλληλοι του καταστήματος και 3 πελάτες – «παίκτες».

-Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, εντοπίστηκε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στις Σέρρες που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια («φρουτάκια»).

-Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 40χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μία 25χρονη υπάλληλος του καταστήματος, καθώς και 3 πελάτες – «παίκτες», ηλικίας από 25 έως 60 ετών.

-Ειδικότερα, χθες (29-3-2015) τα ξημερώματα, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο κατάστημα και διαπιστώθηκε ο 40χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος να λειτουργεί ηλεκτρονικούς υπολογιστές με ειδικό λογισμικό, στους οποίους διεξάγονταν το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

-Επιπλέον διαπιστώθηκε 3 πελάτες του καταστήματος να διενεργούν το παράνομο τυχερό παίγνιο, καταβάλλοντας διάφορα χρηματικά ποσά, που παραλάμβανε η 25χρονη υπάλληλος του καταστήματος.

-Στον χώρο του καταστήματος εντοπίστηκαν 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκ των οποίων ο ένας λειτουργούσε ως κεντρικός εξυπηρετητής ( server ), καθώς και το χρηματικό ποσό των 495 ευρώ.

-Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και δεν συνελήφθη.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: