Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Όχημα Ι.Χ.Ε. παράνομου αλλοδαπού διακινητή ο οποίος συνελήφθη, ανετράπη μετά από καταδίωξη επί της Εγνατίας Οδού (Κόμβο Αγ.Σίλα) με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός και τον τραυματισμό έξι ακόμα λαθρομεταναστών.

-Συνελήφθη χθες (18-6-2020) το βράδυ, στην Εγνατία Οδό πλησίον του κόμβου Αγίου Σίλα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, το παραπάνω όχημα με οδηγό τον αλλοδαπό διακινητή δεν σταμάτησε σε σήμα των Αστυνομικών και στη συνέχεια κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα στην Εγνατία Οδό εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
-Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός (1) διακινούμενου και ο τραυματισμός των υπολοίπων έξι (6) και του διακινητή.
-Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου οι έξι διακινούμενοι παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ ο διακινητής εξήλθε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.
-Σημειώνεται ότι ο διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης την 3-6-2020.
-Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: