Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Στην Ορεστιάδα εξιχνιάστηκε η απάτη που έγινε σε βάρος 34-χρονου από 48-χρονο ιδιοκτήτη διαδικτυακού καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικών ειδών – το κινητό τηλέφωνο που πλήρωσε 425 Ευρώ για την αγορά του, ουδέποτε πραγματοποιήθηκε η συμφωνημένη αγοραπωλησία.

-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τριγώνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 34χρονου ημεδαπού.
-Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους παραπάνω Αστυνομικούς σε βάρος 48χρονου ημεδαπού για απάτη.
-Αναλυτικότερα, ο 34χρονος εντόπισε σε διαδικτυακό κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών κινητό τηλέφωνο και κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό την 12-1-2020 το χρηματικό ποσό των 425 ευρώ, για την αγορά του, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
-Μετά τη σχετική καταγγελία και έρευνες των Αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ότι ιδιοκτήτης του εν λόγω διαδικτυακού καταστήματος είναι ο 48χρονος.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριγώνου Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: