Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Στο νομό Ροδόπης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη βραδινές ώρες της 7/8-6-2020 στο νομό Ροδόπης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό (ύψος Κομοτηνής), οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Στη συνέχεια, το όχημα προσέκρουσε στο στηθαίο και τις προστατευτικές μπάρες της οδού και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
-Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό – διακινητή, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή τον Μάρτιο του 2020 σε Αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.
-Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: