Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Στον Έβρο συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Συνελήφθη χθες (19-6-2020) το πρωί, στον Έβρο , από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Τελικά, πλησίον του οικισμού Ταύρης το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός - διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους Αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο διακινητής στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: