Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Στο νομό Έβρου συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (20-6-2020) το πρωί στο νομό Έβρου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Τελικά στο ύψος του οικισμού Φερών Έβρου το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: