Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό και εγκατάλειψη του τόπου δυστυχήματος στη Καλλιθέα Χαλκιδικής.

-Χθες (1 Σεπτεμβρίου 2019) και ώρα περίπου 20.20, στο 26ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών - Παλιουρίου στην περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής, άγνωστο όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα παρασύροντας δύο πεζούς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 57χρονου αλλοδαπού και τον τραυματισμό 58χρονης αλλοδαπής, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του δυστυχήματος.
-Σύμφωνα με πληροφορίες του GR TIMES, το όχημα το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε το ανδρόγυνο και το εγκατέλειψε, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, που είχαν προλάβει να διασχίσουν τον δρόμο πριν τους χτυπήσει το διερχόμενο αμάξι. 
-Ο 57χρονος άνδρας από τη Μεγάλη Βρετανία έχασε τη ζωή του επί τόπου και η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.
-Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην εξακρίβωση των συνθηκών πρόκλησης του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών στο τηλέφωνο 23730 - 21100.

Δεν υπάρχουν σχόλια: