Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Συνελήφθησαν σε χωριό της Καβάλας ένας 43-χρονος και μία 37-χρονη, διότι διαπιστώθηκε να παραλαμβάνουν από μεταφορική εταιρεία δέμα προερχόμενο από την Γερμανία, που περιείχε ποσότητες ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και οι ζυγαριές
-Συνελήφθησαν την Τετάρτη (11-9-2019) το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 43χρονος και μία 37χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.
-Οι συλλήψεις επετεύχθησαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους δύο δράστες, τις οποίες εισάγουν στη χώρα μας με δέματα.
-Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να παραλαμβάνουν από υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας δέμα προερχόμενο από τη Γερμανία, το οποίο περιείχε ποσότητες ναρκωτικών.
-Συγκεκριμένα, εντός του δέματος, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό συσκευασιών καφέ, σοκολάτας και αρώματος:
1 νάιλον συσκευασία με αμφεταμίνη, βάρους 147 γραμμαρίων
140 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης
1 συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 19 γραμμαρίων
-Επιπλέον, στο εσωτερικό του δέματος βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ στην οικία των δραστών εντοπίσθηκε ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και οι ζυγαριές.
-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: