Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Συνελήφθη στην Ξάνθη 39χρονος για τρείς (3) διαρρήξεις σε επιχειρήσεις που διέπραξε στην πόλη της Ξάνθης.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις (3) διαρρήξεις επιχειρήσεων, που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 13/14-9-2019, στην πόλη της Ξάνθης.
-Συνελήφθη βραδινές ώρες της 14/15-9-2019, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
-Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, διέρρηξε τρεις (3) επιχειρήσεις, προκαλώντας φθορές και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους χρήματα, ένα tablet , ένα ρολόι χειρός, ένα βραχιόλι, έναν κουμπαρά και διάφορα κλειδιά και έγγραφα.
-Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.
-Κατασχέθηκαν επιπλέον, μεταξύ άλλων, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 10 ρολόγια χειρός, 2 κινητά τηλέφωνα, διάφορα κοσμήματα και είδη υπόδησης, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται καθώς επίσης 4 διαρρηκτικά εργαλεία.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: