Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Συνελήφθησαν στους Νομούς Έβρου & Ροδόπης τρείς (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά οκτώ (8) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
-Συνελήφθησαν την 22 και 23-9-2019, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από Αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 42, 27 και 24 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την 22-9-2019 το βράδυ, στην Κομοτηνή, Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατευθύνεται προς το ΚΤΕΛ Κομοτηνής και να καθοδηγεί π εζός, έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη, προωθώντας τον με αυτόν τον τρόπο, παράνομα, στην ενδοχώρα.
-Στη δεύτερη περίπτωση, την 23-9-2019 το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 24χρονο και συνοδηγό τον 27χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω Αστυνομικούς με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων.
-Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Εθνική Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης και οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπίστωσαν ότι μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.
-Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: